8 квітня у Чернігові оголосили Днем жалоби

8 квітня у Чернігові оголосили Днем жалоби

Доповнено
8 квітня у Чернігові оголосили Днем жалоби
. Фото: Суспільне

8 квітня, у день поховання чернігівця Володимира Шпака, який загинув на Донбасі, у місті Чернігові оголошений День жалоби. Відповідне розпорядження підписав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, повідомляє прес-служба міськради.

На знак скорботи за загиблим буде приспущений Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста. Також у цей день діятиме заборона звучання розважальної музики на ринках, у інших закладах та в громадському транспорті.

Нагадаємо, 6 квітня близько 10:55 під час обстрілу противником позицій Об’єднаних сил збройними формуваннями окупантів, отримав осколкове поранення, несумісне з життям, боєць з Чернігова – старший лейтенант Володимир Шпак. Він служив командиром протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

Церемонія прощання та відспівування за померлим пройде у Чернігові 8 квітня о 10:00 у Катерининській церкві. Ховатимуть загиблого старшого лейтенанта Володимира Шпака на кладовищі «Яцево» об 11:30 годині.

Читайте також:

Україна ініціює екстрене засідання ТКГ через загострення ситуації на Донбасі

На початок