У Львові понад 60 водіїв комунального АТП захворіли на коронавірус

У Львові понад 60 водіїв комунального АТП захворіли на коронавірус

У Львові понад 60 водіїв комунального АТП захворіли на коронавірус
. Фото: Львівська міська рада

У Львові понад 60 водіїв комунального АТП №1 перебувають на лікаряному через Covid-19. Про це у коментарі Суспільному повідомила фахівчиня зі зв'язків з громадськістю АТП-1 Ірина Рєвунова.

"Є в нас понад 60 водіїв, які хворіють ковідом і перебувають на лікарняному. На жаль, ми змушені трошки зменшувати випуски автобусів, але спочатку карантину і пасажиропотік зменшився на 30 %. Тому поки з цим проблем немає", - каже Ірина Рєвунова.

За її словами, на підприємстві вимагають, аби водії носили маски та корстувалися антисептиками. Їм видають рукавички та маски. А дезінфекцію автобусів проводять ввечері, після виконаних рейсів. Зранку додатково протирають поручні.

Що відомо

  • Львівські перевізники вимагають підняти вартість проїзду у транспорті. Відтак, проїзд у тролейбусі може коштувати 12 гривень, а в автобусі – 15 гривень. За словами перевізників — це економічно обґрунтований тариф.
  • На ранок 24 березня на Львівщині зафіксували 939 нових випадків інфікування коронавірусом. За добу 415 людей одужали, 11 – померли.
  • На Львівщині обмеження "червоної" карантинної зони почнуть діяти від 00:00 25 березня. Рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
  • Міська комісія ТЕБ і НС пояснила, які обмеження будуть діяти у Львові
На початок