У Богородчанській лікарні не бракує медичного персоналу

У Богородчанській лікарні не бракує медичного персоналу

У Богородчанській лікарні не бракує медичного персоналу
. УНІАН

У Богородчанській лікарні, на відміну від інших прикарпатських лікувальних закладів, наразі не бракує медичного персоналу. Про це Суспільному Карпати повідомив генеральний директор установи Іван Коляджин.

"Зараз проблеми в тому немає, – зауважив медик. – Ми нещодавно запросили двох спеціалістів з медичного університету, двох доцентів, які працюють погодинно. Підписали з ними договір про співпрацю. А так працюють всі наші медичні працівники".

Іван Коляджин додав, що у лікарні потребували персоналу в березні й квітні минулого року. Тоді з інфекційного відділення одночасно звільнилися сім медсестер. Відтоді звільнень не було. Навпаки – є охочі працевлаштуватися у медичному закладі, зокрема, й на волонтерських засадах.

Нині в лікарні на постійній основі працює 450 людей. За інформацією на 15 березня, вони надавали медичні послуги 194 пацієнтам. Сімнадцятеро з них перебувають у мобільному госпіталі, розгорнутому на території лікарні. За словами Івана Коляджина, медики, які лікують хворих на коронавірус, в повному обсязі отримують за це доплати.

Що відомо

На початок