Принца Філіпа виписали з лікарні після операції на серці

Принца Філіпа виписали з лікарні після операції на серці

Принца Філіпа виписали з лікарні після операції на серці
. AP

Чоловіка королеви Великої Британії Єлизавети II принца Філіпа виписали з лікарні в центрі Лондона після успішної операції на серці, пише BBC.

Як пише видання, це була найтриваліша госпіталізація принца Філіпа за всю його історію. Цього разу він перебував у лікарні 28 днів.

99-річний принц Філіпп був госпіталізований 16 лютого в лікарню короля Едуарда VII поганого самопочуття. Точна причина його первісної госпіталізації не розголошується, але в Букінгемському палаці тоді заявили, що це не пов'язано з коронавірусом.

Пізніше його перевели до іншої лікарні для спеціалізованого лікування серцевого захворювання, де 3 березня успішно провели операцію.

Що відомо

  • У грудні 2019 року герцог Единбурзький принц Філіп повернувся до Сандрінгемського палацу в графстві Норфолк після чотирьох ночей у лікарні.
  • 20 грудня герцога Единбурзького шпиталізували до лікарні за порадою лікаря. Згідно з заявою палацу, йшлося лише про запланований візит через попередні ускладнення, але пресслужба королівської родини не уточнила, які саме.
  • 30 березня 2020 року 71-річний принц Чарльз вийшов із самоізоляції за тиждень після того, як у нього діагностували коронавірус.
  • Королева Великої Британії Єлизавета II та її чоловік герцог Единбурзький Філіп прищепилися від коронавірусу. Королева розповіла про свій досвід вакцинації та закликала британців долучатися до вакцинації та "думати про інших".
  • Букінгемський палац опублікував офіційну реакцію на заяви, як зробили герцог та герцогиня Сассекські під час інтерв'ю Опрі Вінфрі, в якій висловили занепокоєння звинувачення у расизмі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок