Стала відома дата прем'єри стрічки "Погані Дороги" Наталки Ворожбит

Стала відома дата прем'єри стрічки "Погані Дороги" Наталки Ворожбит

Стала відома дата прем'єри стрічки "Погані Дороги" Наталки Ворожбит
.

Умережі з'явилася дата виходу дебютного фільму Наталії Ворожбит — драматургині та режисерку, авторки серіалу "Спіймати Кайдаша".

"Погані дороги" – дебютний фільм драматургині Наталі Ворожбит, поставлений за її однойменною п'єсою. П'єсу ставили у Лондоні та Києві. Прокат "Поганих доріг" в Україні почнеться вже 1 квітня.

Кіно складається з п’яти новел, що вельми умовно об’єднані темою доріг та оповідають історії зі сходу України під час війни. Кожна з них розкриває різні аспекти абсурдного життя, яким його бачить жінка.

Що відомо

  • Фільм української режисерки Наталі Ворожбит "Погані дороги" отримав Verona Film Club Award у паралельній програмі Венеційського кінофестивалю "Тиждень критики".
  • Стрічка і режисерка були номіновані на Шевченківську премію-2021 в категорії "кіномистецтво" і "театральне мистецтво".
  • Наталка Ворожбит, драматургиня, сценаристка і режисерка. У минулому році вона відзначилася двома гучними проєктами – серіалом "Спіймати Кайдаша", сучасною інтерпретацією класичного твору Івана Нечуй-Левицького, і прем'єрою дебютного фільму "Погані дороги".

Читайте також

Люди втомилися від війни: як говорити про Донбас через культуру

Нове українське кіно: 10 найочікуваніших фільмів 2021 року

На початок