На Сумщині за добу виявили 87 нових випадків коронавірусу

На Сумщині за добу виявили 87 нових випадків коронавірусу

На Сумщині за добу виявили 87 нових випадків коронавірусу
. Суспільне Суми

За останню добу на Сумщині підтвердили інфікування на коронавірус у 87-ми людей. Про це вранці 14 лютого повідомили в обласній державній адміністрації.

За добу смертельних випадків від укладнення коронавірусу в області не зафіксували. Одужання підтвердили за добу у 31 людини. Наразі на Сумщині з активним діагнозом "коронавірус" – 2042 людей. Це більше, ніж попередньої доби.

Читайте також: Хто та коли отримає вакцину від COVID-19: календарний план на 2021 рік

За весь час пандемії на Сумщині коронавірус зафіксували у 47008 людей, з яких 641 людина померла. Одужання підтвердили у 44 325 мешканців області.

Це дані, отримані від лабораторій, які проводять тестування методами ПЛР та ІФА. До цієї статистики не враховані ті випадки захворювання, за яких люди не зверталися до лікарів та не проходили тестування.

На Сумщині за добу виявили 87 нових випадків коронавірусу

Що відомо

  • За минулу добу в Україні зареєстровано 3 094 нових випадків COVID-19, від хвороби одужали 2 002 пацієнтів. Від ускладнень померли 45 людей.
  • Кампанія з вакцинації населення від COVID-19 в Україні може початися з 15 лютого. За словами головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, завадити цьому можуть лише форс-мажорні обставини.
  • За даними МОЗ, вакцинацію від COVID-19 в Україні здійснюватимуть 572 мобільні бригади. До середини лютого МОЗ обіцяє укласти договори з постачальниками вакцин.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що вакцинація проти COVID-19 в Україні має бути безкоштовною.
  • Міністерство цифрової трансформації почне збирати електронні заявки від населення на вакцинацію проти COVID-19 у додатку "Дія". Таким чином в уряді сформують мапу вакцинації населення з метою отримання даних щодо попиту на вакцину для подальшої організації логістики та початку щеплення
На початок