У Рівному в магазині застрелили чоловіка. Вбивця втік, його затримали згодом

У Рівному в магазині застрелили чоловіка. Вбивця втік, його затримали згодом

Важливо
У Рівному в магазині застрелили чоловіка. Вбивця втік, його затримали згодом
. Вбивство сталось у магазині поблизу міської лікарні/Фото: Нацполіція

У Рівному в магазині на вулиці Миколи Карнаухова сталось убивство. Як повідомили у Нацполіції області, підозрюваного затримали за кілька годин, ним виявився поліцейський.

Виклик поліція отримала 19 липня близько 10:40.

“За попередньою інформацією, невідомий намагався скоїти напад на обмінник та застрелив чоловіка, який став йому на заваді”, — повідомила речниця поліції Марія Юстицька.

Вона додала, що на місце події виїхало керівництво поліції та слідчо-оперативні групи. Поліцейські встановлюють усі обставини злочину та встановлюють особу стрільця.

Підозрюваний, за даними поліції, це чоловік кремезної тілобудови, був одягнений в темну футболку та світлі шорти. На вигляд 30-35 років.

У Рівному в магазині застрелили чоловіка. Вбивця втік, його шукають
Фото: Нацполіція

"️Якщо ви володієте інформацією щодо вказаної особи, або іншою суттєвою інформацією терміново телефонуйте на спецлінію "102" або за номером 0989508249", — додала речниця поліції.

Доповнено 17:44

У вбивстві чоловіка, під час спроби пограбування обмінника, підозрюють поліцейського з Львівської області. Про це повідомили у Нацполіції. Чоловік, який намагався цьому завадити, попри реанімаційні заходи медиків швидкої, помер.

Підозрюваного затримали за декілька годин, коли той їхав у бік Львівської області. Зупинили його практично на адмінмежі двох областей.

“Ним виявився поліцейський із Львівщини. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватимуть слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури. Керівництво поліції Рівненської та Львівської областей всіляко сприятиме об’єктивному та неупередженому розслідуванню умисного вбивства”, — повідомила речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька.

Затриманому 27 років, додали у пресслужбі.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

Ми у Twitter

На початок