На Черкащині в ДТП потрапили евакуйовані, які прямували із Запоріжжя. Серед травмованих — діти

На Черкащині в ДТП потрапили евакуйовані, які прямували із Запоріжжя. Серед травмованих — діти

На Черкащині в ДТП потрапили евакуйовані, які прямували із Запоріжжя. Серед травмованих — діти
. Колаж Суспільне Черкаси, фото обласницй центр екстреної меддопомоги

На Черкащині в дорожньо-транспортну пригоду потрапили евакуйовані, які прямували із Запоріжжя. Серед травмованих — діти, повідомила Суспільному речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

За словами речниці, у диспетчерську надійшов виклик, що у селі Сичівка, що на Христинівщині, зіштовхнулися чотири автомобілі, а серед травмованих є діти.

"Диспетчеру повідомили, що зіштовхнулися чотири автомобілі, та в усіх авто перебувають діти", — розповіла Ірина Назарок.

Медики двох бригад швидкої допомоги працювали на місці події оглянули та надали допомогу жителям Запоріжжя.

"29-річній жінці та 7-річному хлопчику надали допомогу на місці події. До Христинівської ЦРЛ доправили 33-річну жінку, попередньо, зі закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку і 3-річного хлопчика зі забоєм лобної ділянки голови", — розповіла речниця.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • У боях з російськими окупантами загинули двоє військових родом із Черкащини. Про це повідомили у Черкаському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.
  • Під час обстрілу російськими військами загинув черкащанин, про це розповів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
  • 6 березня у зв‘язку зі значною кількістю громадян, які їхали на авто в напрямок західних областей, біля міста Умань, спостерігалось скупчення машин та уповільнення руху протяжністю близько 20 кілометрів. Тому рятувальники встановили намети для відпочинку та обігріву громадян, розповіла речниця ГУДСНС області Юлія Норовкова.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок