У Запоріжжі побили депутата обласної ради Дмитра Майстра

У Запоріжжі побили депутата обласної ради Дмитра Майстра

У Запоріжжі побили депутата обласної ради Дмитра Майстра
. Суспільне Запоріжжя

У Запоріжжі був здійснений напад на депутата Запорізької обласної ради Дмитра Майстра. За попередніми даними група невідомих із чотирьох осіб побила депутата на вулиці Шкільній біля його офісу.

О 9:20 заява про напад надійшла до відділення поліції № 2. На вулиці Шкільній невідомі побили депутата обласної ради. На місце події виїхало керівництво поліції та СОГ. Були вжиті заходи щодо встановлення осіб нападників.

У Запоріжжі побили депутата обласної ради Дмитра Майстра
Суспільне Запоріжжя

Як повідомила Суспільному депутатка Кушугумської сільської ради Вікторія Гамаюнова, наразі Дмитро Майстро перебуває в 5-тій міській лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги. За словами лікарів, його стан кваліфікується як середньої тяжкості.

"Мене там не було, Дмитро Миколайович мені повідомив вже по факту, що його побили. Я одразу ж приїхала, поліцію викликала, також — швидку допомогу. Там поруч знаходиться школа, в якій навчаються діти. Тому, я думаю, свідки повинні бути. Тому що такий час, що уроки йдуть. Тому, якщо бачили, може, вчителі бачили, може, діти бачили,"- розповіла Вікторія Гамаюнова.

У Запоріжжі побили депутата Запорізької обласної ради Дмитра Майстра
Суспільне Запоріжжя

У відділі комунікації поліції Запорізької області Суспільному повідомили, що відкрите кримінальне провадження за частиною 1-ю статті 122-ї Кримінального Кодексу України - “Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження”, санкції за якою передбачають позбавлення волі від трьох до п'яти років. За попередніми даними, нападників було четверо. Їхні особи та місцезнаходження встановлюються.

Нагадаємо, раніше на приймальню депутата уже двічі скоювали напад. 17 лютого близько 8 години 20 зранку до відділу поліції №6 Запорізького районного управління надійшло повідомлення від депутатки Кушугумської селищної ради про те, що невідомі пошкодили вхідні двері, стіни громадської приймальні, розташованої по вул. Соборній у селищі міського типу Кушугум.

На початок