У тимчасово окупованому Бердянську ліквідували співробітника виправної колонії

У тимчасово окупованому Бердянську ліквідували співробітника виправної колонії

Оновлено
5 травня: у Бердянську підірвали працівника виправної колонії окупантів
Пошкоджена автівка після вибуху, внаслідок якого загинув працівник виправної колонії. Бердянськ, 05.05.2024. Telegram/ Вікторія Галіціна

Сьогодні, 5 травня, близько 09:40 у тимчасово захопленому місті Бердянськ Запорізької області підірвали автівку. Внаслідок вибуху загинув працівник створеної окупаційною владою виправної колонії №77.

Про це повідомила очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

"Сьогодні було ліквідовано співробітника окупаційної виправничої колонії. Вибуховий пристрій був закладений під автівку. Від отриманих травм він помер на місці", — йдеться у повідомленні.
У тимчасово окупованому Бердянську ліквідували співробітника виправної колонії
Пошкоджена автівка внаслідок вибуху в Бердянську, 05.05.2024. Telegram/ Вікторія Галіціна

Згодом стало відомо, що загиблим внаслідок вибуху автомобіля Ford Kuga є Ананьєвський Євген Олександрович, який, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, є причетним до катування населення ТОТ Запорізької області:

"Ананьєвський Євген ― один із організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він обіймав свою окупаційну посаду. Внаслідок підриву причетного до тортур над українськими полоненими його ліквідовано", — йдеться у повідомлення.

Раніше Суспільне повідомляло, що у тимчасово захопленому Бердянську ліквідували підприємця, який, за словами Вікторії Галіціної, одним з перших погодився на співпрацю з окупаційною владою.

Підписуйтеся на новини Суспільне Запоріжжя в Telegram та у Viber

На початок