Жителям Ворожби, яка входить до 10-кілометрової прикордонної зони на Сумщині, рекомендують евакуюватися

Жителям Ворожби, яка входить до 10-кілометрової прикордонної зони на Сумщині, рекомендують евакуюватися

Згідно з розпорядженням голови Сумської ОВА, жителям 10-кілометрової прикордонної зони рекомендують добровільну евакуацію. До цієї зони входить і місто Ворожба.

Про це написали на сторінці Ворожбянської міськради.

Наразі проводять добровільну евакуацію, зазначили у дописі. Якщо є потреба в евакуації, можна звернутися в особисті повідомлення сайту Ворожбянської міської ради на сторінці Facebook або міському голові.

Кореспонденти Суспільного Суми звернулися за коментарем до пресслужби Сумської ОВА, стосовно розпорядження про евакуацію з 10-кілометрової зони, там нам повідомили, що інформацію про евакуацію не публікуватимуть. Аби отримати інформацію про це розпорядження, необхідно звернутися до адміністрації з офіційним листом.

Близько 05:00 10 травня росіяни спробували прорвати лінію оборони на півночі Харківщини, повідомили в Міноборони. Джерела в Силах оборони підтвердили Суспільному, що бої на кордоні Харківщини тривають донині від 05:00. ЗСУ та прикордонні загони України тримають оборону. За даними, які є в розпорядженні наших джерел, Росія має намір створити десятикілометрову буферну зону на прикордонні.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок