У Львові загорівся міський автобус

У Львові загорівся міський автобус

У Львові загорівся міський автобус
. Суспільне Львів

У Львові, неподалік Стрийського парку, загорівся автобус №53. Про це повідомляють кореспонденти Суспільного із місця події.

На відео видно, що горить задня частина автобуса. Її водій намагався гасити вогнегасником. У цей час пасажирів у автобусі не було.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, цей маршрут обслуговує приватний перевізник. За даними міського управління транспорту, загоряння сталося у моторному відсіку. Травмованих немає, а причини загоряння з'ясовують.

Кореспонденти Суспільного з'ясували, що автобус № 53 належить компанії-перевізнику "Успіх БМ". За словами заступника керівника компанії Володимира Іськовича, цей автобус на маршруті від 2011 року.

"Під час руху пасажири повідомили водієві, що йде дим. Він зупинився. А там же ж загорілося під низом. Вогонь розповсюдився на крісла. Але ніхто не травмувався. Водій всіх евакуював. Все зроблено по інструкції", — прокоментував ситуацію Володимир Іськович.

За словами водія автобуса Богдана Чернецького евакуювали близько 30 пасажирів.

"Почало горіти, шофер почав сам гасити вогнегасником – це не допомагало, машини проїжджали, почали боятися, потім викликали службу порятунку. Люди вискочили, сильно налякалися і стояли дивилися може мали надію поїхати далі", — розповів очевидець Сергій Семів.

Рятувальники загасили займання у автобусі за 30 хвилин. Причини займання встановлюють.

На початок