Перша Ліга: СК "Полтава" поступилась львівським "Карпатам" — 0:1

Перша Ліга: СК "Полтава" поступилась львівським "Карпатам" — 0:1

"Полтава" поступилась "Карпатам" — 0:1
СК "Полтава" - "Карпати" (Львів). Полтава. 27.04.2024. Суспільне Полтава

27 квітня матч Першої Ліги між клубами "Полтава" та "Карпати" з міста Львів завершився перемогою львів'ян. Команди зіграли із рахунком 0:1.

Про це стало відомо з прямої трансляції матчу. Гра відбулась на стадіоні "Молодіжний" у Полтаві в рамках шостого туру чемпіонського етапу Першої ліги з футболу.

Загалом перед 6-м туром СК "Полтава" перебував на шостому місці чемпіонату Першої Ліги, маючи в своєму активі 34 очки. "Карпати" з міста Львів - перше місце і 57 очок.

Рахунок у матчі на 10-й хвилині відкрив футболіст гостей Ігор Невес. Цей гол став єдиним у матчі. За результатами гри команда з Полтавщини опустилась на сьому сходинку турнірної таблиці чемпіонату Першої Ліги. А львівські "Карпати" продовжують лідирувати в чемпіонаті.

СК "Полтава" поступилась львівским "Карпатам" — 0:1
Єдиний гол у матчі на 10-й хвилині забив форвад "Карпат" Ігор Невес. Суспільне Полтава

У наступному турі "Полтава" зіграє 4 травня в Кам'янець-Подільському проти місцевого клубу "Епіцентр". А львівські "Карпати" на своєму стадіоні зіграє проти футбольного клубу з міста Суми "Вікторія".

Команди, які посядуть 1-ше та 2-ге місця в чемпіонській групі, вийдуть до Прем'єр-ліги напряму. Третя й четверта команди Першої ліги зіграють стикові матчі за право виступати наступного сезону в УПЛ із 14-м та 13-м клубами Прем'єр-ліги відповідно. До завершення чемпіонату командом лишилось зіграти чотири матчі.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook | Тік Ток

На початок