У Львові призначили уповноважених з питань доступності та з питань культури: що відомо

У Львові призначили уповноважених з питань доступності та з питань культури: що відомо

Ірина Маруняк та Наталія Бунда
Ірина Маруняк та Наталія Бунда. Андрій Садовий/Telegram

У Львові призначили двох нових уповноважених міськради. Ірина Маруняк буде уповноваженою із питань доступності. Наталія Бунда — уповноваженою із питань культури.

Про це 10 квітня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Ірина Михайлівна на цьому тижні розпочала свою роботу як спеціальний уповноважений міської ради з питань доступності. Дуже важливо, що на цій посаді є людина, яка глибоко в темі безбар’єрності. Активно працювала в цьому напрямку як радник", – повідомив Садовий.

До цього Ірина Маруняк, майже 5 років, обіймала посаду заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, згодом — перейшла на посаду радника міського голови Львова і продовжує працювати у виконавчому комітеті.

Уповноваженою Львівської міської ради з питань культури призначено Наталію Бунду, яка раніше була керівницею департаменту розвитку мерії.

"Наталя Бунда, яка працювала і керівником управління культури, і керівником департаменту розвитку, тепер сконцентрується виключно на питаннях культури як спеціальна уповноважена міської ради. Акцентом в цій роботі буде Unbroken Art", – каже Андрій Садовий.

На початок