8 квітня у Львові прощаються з воїном із Луганщини

8 квітня у Львові прощаються з воїном із Луганщини

Сергій Тинянов
Сергій Тинянов. Пресслужба Львівської ОВА

Сьогодні, 8 квітня, у Львові попрощаються із військовим Сергієм Тиняновим. Він народився у місті Щастя на Луганщині. Йому було 54 роки.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Сергій Тинянов навчався у Щастинському ліцей №1 імені Костянтина Кутового Щастинської міської територіальної громади, а згодом — у Львівському національному університеті імені Івана Франка, на геологічному факультеті. Під час навчання чоловік закінчив військову кафедру.

Під час повномасштабного російського вторгнення Сергій воював у лавах 123 окремого батальйону територіальної оборони 113 окремої бригади територіальної оборони Регіонально управління "Схід" Сил ТрО ЗСУ. Був старшим лейтенантом. Воював на Харківському напрямку, за що був нагороджений памʼятною медаллю "Сили ТрО Купʼянськ — Готові до спротиву!".

"За словами близьких, був різносторонньою особистістю, цікавився філософією, наукою та історією України. Колекціонував книги й проявляв творчість у написанні віршів. Усе життя любив спорт та підтримував гарну фізичну форму. Цінував хорошу музику, а останніми роками знайшов захоплення у грі на гітарі", — йдеться у повідомленні.

Сергій Тинянов загинув 28 березня 2024 року. У нього залишилася мати, дружина, дві доньки, онучка та племінниці.

На початок