Внаслідок зіткнення лісовоза і вантажівки на Волині — троє травмованих. Один із них у важкому стані

Внаслідок зіткнення лісовоза і вантажівки на Волині — троє травмованих. Один із них у важкому стані

Доповнено
Наслідки аварії у селі Тростянець на Волині за участі лісовоза і фури
Наслідки аварії у селі Тростянець на Волині за участі лісовоза і фури, 18 квітня 2024. Telegram/Volynblog

Ввечері, 18 квітня, на автодорозі у селі Тростянець Луцького району сталася аварія за участю вантажівки та лісовоза з вантажем.

Як розповіла Суспільному телефоном старша лікарка обласного центру екстреної медичної допомоги, у результаті зіткнення травмувалося троє людей: двоє дорослих та дитина.

Водія лісовоза, якого під час аварії затисло у кабіні, у важкому стані медики доставили у Волинську обласну клінічну лікарню. Попередньо, у нього — відкрита черепно-мозкова травма, пошкоджена грудна клітка і черевна порожнина.

У стані середньої важкості до Луцької міської клінічної лікарні швидка доставила водія вантажівки. Зі слів лікарки, у травмованого діагностувати черепно-мозкову травму та забої

На пасажирському сидінні у кабіні вантажівки їхала дитина. Її госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню із забоями.

Що про аварію кажуть в поліції

Зранку 19 квітня в Нацполіції області повідомили, що за кермом вантажівки був 46-річний житель Луцького району. Він, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху і зіткнувся з причіпом попутного автомобіля Volvo. Після цього вантажівка виїхала на смугу зустрічного руху і врізалася у лісовоз УРАЛ.

За фактом аварії слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286ч.2 ст. 286 ККУ — Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження. Кримінального кодексу України.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок