Вибух у Броварах: чоловіку, який кинув гранату у поліцейського повідомили про підозру

Вибух у Броварах: чоловіку, який кинув гранату у поліцейського повідомили про підозру

Місце вибуху гранати у Броварах
Місце вибуху гранати у Броварах. Національна поліція

Вчора ввечері, 11 травня, у центрі Броварів на Київщині, на бульварі Незалежності, у районі магазину "Червоний маркет" пролунав вибух. У поліції поінформували, що порушник громадського спокою кинув гранату у бік правоохоронця. Станом на сьогодні поліцейський та правопорушник знаходяться у лікарні, де їм надається медична допомога.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції Київської області.

Зазначається, що внаслідок вибуху 37-річний правоохоронець отримав поранення ніг та лівої руки. Загрози його життю і здоров'ю немає. Також поранення отримав і 37-річний правопорушник, а саме: травму лівої ноги та обох рук.

"Крім того відомо, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів та на момент вчинення злочину перебував в розшуку", — йдеться у повідомленні.

У поліції поінформуали, що подія трапилась 11 травня, близько 21:00. Правоохоронці Броварського управління отримали виклик щодо хуліганських дій невідомою особою. Коли вони прибули, чоловік кинувся втікати, а поліцейський почав його переслідувати. Потому підозрюваний кинув гранату у бік правоохоронця.

За ч.1 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ чоловіку загрожує довічне ув'язнення.

На початок