Киян та гостей міста запрошують на театралізовані екскурсії "Ніч у Києво-Печерській Лаврі. Мазепа"

Киян та гостей міста запрошують на театралізовані екскурсії "Ніч у Києво-Печерській Лаврі. Мазепа"

Екскурсії "Ніч у Києво-Печерській Лаврі. Мазепа" відбудуться у нацзаповіднику у травні
Києво-Печерська Лавра. Національний заповідник "Києво-Печерська лавра"/Facebook

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" наприкінці травня проведуть серію театралізованих екскурсій, присвячених постаті гетьмана Івана Мазепи. Дійство відбуватиметься ввечері і закінчиться до комендантської години. Половину зібраних коштів передадуть на потреби ЗСУ.

Про це повідомляється на сторінці заповідника у Facebook.

Організацію екскурсій у лаврі взяло на себе "Творче об'єднання "Ніч в Університеті". Відвідувачам розкажуть про розбудову християнської святині гетьманом Мазепою, чернече життя, лаврську друкарню і гравюри, а також покажуть маловідомі місця Києво-Печерської Лаври

Дата і час проведення: 23, 24 і 26 травня з 18.00-21.30.

Кількість місць в екскурсійних групах обмежена, тому для участі обов'язкова реєстрація. Гугл-форму заявки на участь опублікують у вівторок, 21 травня, о 19.00 на сторінках "Творче об'єднання "Ніч в Університеті" у Facebook і Telegram.

Вартість вхідного квитка: 200 грн — дорослий, 150 грн — для школярів, студентів, пенсіонерів. Для пільгових категорій вхід безкоштовний.

Як повідомляють організатори, половину зібраних коштів спрямують на дрон Mavic 3 для підрозділу актора групи, що нині служить у 54-й ОМБр ім. гетьмана Мазепи.

У разі оголошення сигналу повітряної тривоги, екскурсії припиняються, а відвідувачі переходять до укриття.

На початок