"Олександрія" не втримала перемогу в домашній грі проти львівського "Руху"

"Олександрія" не втримала перемогу в домашній грі проти львівського "Руху"

4 05 2024 олександрія рух
Гра відбулась 4 травня 2024 року в Олександрії. upl.ua

У матчі, який відкривав програму 27-го туру української футбольної Прем'єр-ліги сезону 2023-24 років, футбольний клуб "Олександрія" з однойменного міста Кіровоградської області зіграв унічию з львівським "Рухом" з рахунком 2:2. Гра відбулась 4 травня в Олександрії.

За перебігом матчу слідкував кореспондент Суспільного.

Підопічні Руслана Ротаня відкрили рахунок у матчі вже на четвертій хвилині. Владислав Калітвінцев помітив відкриття Кирила Ковальця між захисними лініями суперників, а капітан олександрійців в дотик п'ятою вивів Миколу Михайленка віч-на-віч з Дмитром Ледвієм. Півзахисник господарів реалізував свій момент, перекинувши м'яч через голкіпера — 1:0.

На 26-ій хвилині львів'яни зрівняли рахунок, зробивши це чи не з першої спроби входу в карний майданчик "Олександрії". М'яч вдало відскочив до Євгенія Пастуха після першої його спроби удару й він точно пробив у ближній кут воріт господарів — 1:1.

Перший минув за переваги "Олександрії", та завершився за нічийного рахунку.

Друга половина грим минула майже без моментів. Наступного голу довелося чекати до 80-ої хвилини. Знову в рахунку повели господарі: бразилець Безерра розхитав Віталія Романа на межі карного майданчика й виконав навіс на голову Михайленку, який точним ударом під поперечину оформив дубль — 2:1.

Підопічні Віталія Пономарьова зрівняли рахунок вже за дві хвилини: Богдан Слюбик, не побачивши інших варіантів розвитку атаки, пробив по воротах Микити Шевченка, удар складно назвати вдалим, проте він став результативним через помилку голкіпера олександрійців — 2:2.

Ще за дві хвилини гості мали момент на перемогу, та Василь Руніч з вигідної позиції пробив туди, де був Шевченко.

Фінальний свисток арбітра матчу Андрія Коваленка зафіксував дев'яту для олександрійців та 12-ту для львів'ян нічию в сезоні.

"Олександрія" залишилась 12-ою в турнірній таблиці, маючи 27 очок після 27 ігор. "Рух" — п'ятий з 45 очками після 27 матчів.

У 28-му турі олександрійська команда прийматиме "Дніпро-1", львів'яни зіграють на виїзді з київською "Оболонню".

На початок