У Кропивницькому влаштують медовий ярмарок та "Волонтерський крафт"

У Кропивницькому влаштують медовий ярмарок та "Волонтерський крафт"

У Кропивницькому влаштують медовий ярмарок та "Волонтерський крафт"
Крафтовий ярмарок у Кропивницькому. Фото ілюстративне Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому 18 серпня відбудеться виставка-ярмарок "Волонтерський крафт". 20 команд волонтерів продаватимуть свою продукцію та збиратимуть гроші на потреби ЗСУ. Про це Суспільному розповіла комунікаційниця громадської організації "Асоціація сприяння самоорганізації населення" Вікторія Румянцева. Одночасно з ярмарком "Волонтерський крафт" управління торгівлі міськради влаштує медовий ярмарок.

Ярмарок розпочнеться о 8 годині на площі перед міськрадою. На ньому можна буде придбати сухі супи, борщі, енергетичні батончики, консерви, тушкованки — все, що виробляють волонтери Кіровоградської області у своїх штабах для військових.

Мета ярмарку — зібрати волонтерів для обміну досвідом у виготовленні їх продукції, познайомити один з одним, налагодити можливі партнерства, а також залучити гроші для благодійності.

"Кожен волонтерський центр допомагає конкретним військовим з тієї чи іншої військової частини. Після ярмарку вони на своїх сторінках в соцмережах звітуватимуть скільки зібрали грошей і на що саме їх витратять", – сказала Вікторія Румянцева.

На медовому ярмарку продаватимуть меди, крафтові сири, сезонні ягоди та фрукти: виноград, яблука, кавуни та дині, сливи й персики, розповів Суспільному керівник пресслужби міськради Сергій Якунін.

На початок