На Хмельниччині священника підозрюють у смертельному ДТП: що відомо

На Хмельниччині священника підозрюють у смертельному ДТП: що відомо

Доповнено
На Хмельниччині священника підозрюють у смертельному ДТП: що відомо
Наслідки ДТП, яка сталася 26 грудня о 14:00 на автодорозі сполученням "Дунаївці — Грушка" поблизу села Мушкутинці . Фото: Поліція Хмельницької області

Аварія сталася 26 грудня о 14:00 на автодорозі сполученням "Дунаївці — Грушка" поблизу села Мушкутинці Дунаєвецької тергромади. 49-річний водій автомобіля "BMW X5" зіткнувся із "ВАЗ 21110" під керуванням 46-річного мешканця села Залісці. В результаті ДТП водій "ВАЗу" помер сьогодні у лікарні.

Про це повідомили у поліції Хмельницької області.

За їхньою інформацією, перевірка за допомогою приладу "Драгер" показала, що водій "BMW" перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові перевищував норму у вісім з половиною разів. Сам потерпілий, написали у поліції, від отриманих травм помер сьогодні в лікарні.

Поліцейські затримали водія. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

З власних джерел Суспільне Хмельницький стало відомо, що за кермом "BMW" перебував священник УПЦ. Завтра, 28 грудня, у Кам’янці-Подільському йому обиратимуть запобіжний захід.

Священнослужитель Кам'янець-Подільської єпархії УПЦ Олександр Ткач свого колегу не виправдовує.

"Це дорога, неуважність. Я знаю такі випадки, коли хтось зі священників порушував такі можна сказати "моральні" правила, вчиняв такі гріховні вчинки, то таких священників відстороняли від служіння. Але ці питання вирішує правлячий архієрей", — прокоментував Олександр Ткач.

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram та Facebook.

На початок