200 балів на ЗНО - 3 випускників 30 школи склали іспит на відмінно

200 балів на ЗНО - 3 випускників 30 школи склали іспит на відмінно

200 балів на ЗНО - 3 випускників 30 школи склали іспит на відмінно
.

200 балів на ЗНО з математики та з англійської мови – такі результати мають три випускники Херсонської школи №30.

Микита Іванов склав ЗНО з математики на максимальні 200 балів. Говорить – захопився цією наукою у 6-му класі, адже у цій школі математику вивчають поглиблено. Зізнається, було хвилювання.

"Я сумнівався на кожному завданні. Найбільше на тестах, тому що втратити бал на тестах було б дуже сумно. Але найскладнішим завданням була відкрита частина, останнє завдання – стереометрія і параметри. Над параметром я сидів більше ніж 40 хвилин", - розказує хлопець.

200 балів на ЗНО - 3 випускників 30 школи склали іспит на відмінно

Любов Іздебська, вчителька Микити з геометрії вважає, що його успіх – це спільні зусилля.

"Об`єднати й програму, і професійність вчителя, і бажання самого учня, і працездатність самого учня, і підтримка батьків. Це все дає, звичайно, результат", - говорить вчителька з геометрії.

Світлана Наумович 2 роки викладала у Микити математику. Говорить, у хлопця гарна пам`ять та велике бажання навчатися.

"Дуже часто він приходив на уроки вже готовий, з вивченим теоретичним матеріалом. Самостійно працював з підручниками. А мене ще раз уважно слухав, для того, щоб не втратити жодної дрібниці", - каже Світлана Наумович.

Цьогоріч більша частина випускників 30-ї школи обрали англійську мову для складання ЗНО, розповідає вчителька англійської мови Олена Остроконь. І дві дівчини набрали максимальні бали.

"І Алевтина, і Анетка це, безперечно, - академічно обдаровані та проактивні учениці, які дуже багато працювали, як аудиторно, так і вдома. В них успішна участь в олімпіадах з англійської мови та перемоги. Участь у конкурсі творчого письма, писали блискучі есе у Малій академії наук. І за всю їх працю вони отримали справедливу винагороду – 200 балів, результат їх великої, титанічної роботи", - розказує вчителька англійської мови.

200 балів на ЗНО - 3 випускників 30 школи склали іспит на відмінно

Алевтина Кравченко говорить, що вдячна вчительці за мотивацію. Додатково до ЗНО готуватися не довелося, тому що на уроках отримала все необхідне.

"Ці 200 балів для мене не тільки допомога у вступі до вищого навчального закладу, але ще і приємний бонус як нагадування того, що я можу досягти великих висот", - говорить дівчина.

Інша учениця школи, яка теж отримала 200 балів з англійської - Анна Прудкун. Розповідає, почала вивчати цю іноземну мову із дитинства, тому що її мама теж викладає англійську. Зараз читає книжки та дивиться фільми в оригіналі.

"Я хочу вступити до університету Шевченка на факультет журналістики та соціальних комунікацій. Хочу вивчати теж іноземні мови надалі. Мені подобається спілкуватися", - каже випускниця.

За останні 10 років більш як 20 учнів 30-ї школи отримали максимальні бали із ЗНО, розповідає директорка навчального закладу Оксана Барнаш.

"Англійська мова вперше цього року. Ми знаємо, що цьогоріч у місті ми єдині. У нас зазвичай математика, фізика, біологія", - говорить директорка закладу.

Читайте також:

  • На Херсонщині 9 випускників здали ЗНО на максимальні 200 балів
  • Троє випускників Херсонського фізико-технічного ліцею набрали найвищі бали ЗНО
  • На Херсонщині 10 випускників здали ЗНО на 200 балів

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

На початок