Атака на Дніпропетровщину: загинуло двоє дітей, пошкоджені інфраструктурні об`єкти

Атака на Дніпропетровщину: загинуло двоє дітей, пошкоджені інфраструктурні об`єкти

Оновлюється
ракетний удар, Дніпропетровщина
Ракета. Суспільне Дніпро

Вранці 19 квітня армія РФ атакувала Дніпропетровщину: під ударами опинилися Криворізький та Синельниківський район, а також Павлоград. Є загиблі й поранені.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник облвійськадміністрації Сергій Лисак.

"На Криворіжжі пошкоджений інфраструктурний об'єкт. Є руйнування й на Синельниківщині. Там загинула жінка", — написав він.

Згодом посадовець уточнив, що у Синельниковому є загиблі та поранені. Серед поранених — діти, одна дитина — у важкому стані. Частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджені.

Пізніше стало відомо, що восьмирічна дитина померла у лікарні.

Міністр МВС Ігор Клименко повідомив про шістьох загиблих у Синельниківському районі, двоє з них діти — 6 та 8 років. Двоє людей зазнали поранень. Пошкоджено більше ніж десяток приватних будинків. Рятувальники оперативно ліквідували пожежі.

За оновленими даними від Офісу Генпрокуратури, станом на 10:40 вже троє загиблих дітей. У лікарні померла ще одна поранена через атаку 14-річна дівчина.

Відомо про шістьох поранених. Пошкоджені зо три десятки приватних будинків, чотири — практично зруйновані, написав Сергій Лисак.

Посадовець згодом поточнив інформацію щодо 6-річного хлопчика. Дитину у важкому стані доправили до обласної лікарні. Там медикам вдалося врятувати його, спостерігають позитивну динаміку.

Інформація про загиблих 8-річного хлопчика та 14-річну дівчину підтвердилася.

У Павлограді пошкоджено підприємство.

Через влучання в інфраструктурний об`єкт на Криворіжжі сталася пожежа. Троє поранених — чоловіки 43, 53 років та жінка 58 років. Чоловіки у стані середньої тяжкості в лікарні, повідомив керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок