Klavdia Petrivna дасть ще один концерт у Києві: що відомо

Klavdia Petrivna дасть ще один концерт у Києві: що відомо

Klavdia Petrivna
Klavdia Petrivna. klavdia_petrivna/Instagram

Анонімна виконавиця Klavdia Petrivna анонсувала другий концерт у київському Палаці спорту, який відбудеться 31 серпня.

Про це стало відомо з платформи Concert.ua.

Квитки на перший сольний концерт співачки майже розкупили за дев'ять днів. Через такий "небувалий ажіотаж" вирішили провести другий концерт у Палаці спорту – наступного дня, 31 серпня 2024 року.

"Без сумнівів, всі квитки на концерт 31.08 буде продано задовго до закінчення літа", — йдеться в анонсі.

Хто така Klavdia Petrivna

Klavdia Petrivna — анонімна українська співачка, яка стрімко увірвалася в українські чарти влітку 2023 року, коли в соцмережі TikTok почали віруситися її треки "Я щаслива (Лікарі кажуть)", "Знайди мене", "Хто ти" тощо.

Співачку, чиї пісні ще офіційно не з'явились на музичних платформах, вже цитувала Олена Зеленська.

З виходом треків Klavdia Petrivna пов'язаний окремий скандал. Співачка опублікувала демозаписи пісень у своєму Telegram-каналі, звідки, за словами виконавиці, пірати завантажили треки та незаконно виклали на музичні платформи. Зараз піратський псевдоакаунт співачки в Spotify порожній.

Псевдонім співачки натхненний персонажкою Володимира Винниченко з книжки "Записки кирпатого Мефістофеля".

У лютому 2024-го таємнича артистка виграла нагороду "Золота Зоря Лірум" у номінації "Дебют року". Забирати премію замість неї вийшла інша не менш відома співачка — Маша Кондратенко. Звідтоді в громадськості точаться активні дискусії про те, хто ж насправді приховується за амплуа Klavdia Petrivna. Деякі користувачі інтернету припускають, що нею може бути 18-річна Соломія Опришко зі Львівщини. Більше про це — у матеріалі Суспільне Культура.

Нещодавно Klavdia Petrivna виступила на концертах Артема Пивоварова, де вони разом презентували пісню "Барабан". Наразі кліп на композицію назбирав 3,1 мільйона переглядів на YouTube. Окрім цього, вона піднялась на першу сходинку українського топу 100 найпрослуховуваніших треків в Apple Music і на третю – в українському топі 50 найпрослуховуваніших пісень у Spotify.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок