Український режисер створить номер для Люксембургу, який вперше за 30 років повертається на "Євробачення"

Український режисер створить номер для Люксембургу, який вперше за 30 років повертається на "Євробачення"

Український режисер створить номер для Люксембургу, який вперше за 30 років повертається на "Євробачення"
. Фото: Facebook / Герман Нєнов

Герман Нєнов, який торік був креативним директором на "Євробаченні-2023" у Ліверпулі та креативним директором нацвідбору на "Дитяче Євробачення", взявся за постановку виступу співачки Tali з Люксембургу на "Євробаченні-2024".

Про це повідомляє RTL.

Талі Голергант (TALI) представлятиме країну з піснею Fighter.

"Герман має великий досвід участі в пісенному конкурсі «Євробачення», і підкреслить різні моменти нашої участі, представивши неймовірну картину, яка поєднує в собі ілюмінацію, світлодіоди, хореографію та творчі спецефекти", — зазначив люксембурзький мовник.

Що відомо про режисера

Герман Нєнов — український режисер шоу, кліпмейкер, креативний продюсер. Займається постановкою сольних шоу, концертних номерів, телевізійних проєктів, зйомкою відеокліпів, креативним продюсуванням.

Співпрацював з Олею Поляковою, NK (Настя Каменських), Іриною Білик, Наталією Могилевською, Златою Огневич, Олегом Винником, KAZKA та багатьма іншими артистами.

Він також був режисером-постановником та креативним директором від України на "Євробаченні-2023".

Що відомо про "Євробачення-2024"

68-й пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня (Україна виступатиме у першій половині першого півфіналу), а грандфінал — на 11 травня.

Україну представлятиме дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria — вони перемогли у нацвідборі.

Цьогоріч внесли декілька змін у правила конкурсу. Наприклад, збільшиться час глядацького голосування у фіналі: воно розпочнеться перед виступом першого учасника 11 травня. Про решту нововведень читайте у матеріалі.

Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери "Євробачення".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок