Герман Нєнов став креативним директором нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023"

Герман Нєнов став креативним директором нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023"

Герман Нєнов став креативним директором нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023"
. Фото: Facebook / Герман Нєнов

У четвер, 27 липня, Суспільне Мовлення оголосило імʼя режисера, який стане креативним директором цьогорічного нацвідбору на "Дитяче Євробачення" та відповідатиме за номер переможця. Ним став режисер-постановник, кліпмейкер та креативний директор "Євробачення 2023" від України — Герман Нєнов.

За словами Нєнова, його метою в цьому проєкті буде зробити національний відбір та участь країни конкурсі помітною подією в українському шоубізнесі.

У складі команди Суспільного Герман Нєнов відповідатиме за візуальну складову нацвідбору, працюватиме над загальною концепцією шоу, відеороликами та сценічними постановами номерів фіналу відбору.

"Я переконаний у тому, що музичне виховання дітей та молоді наразі надважливе для України. Це звучить банально, але діти — наше майбутнє! Крім того, в цей жахливий час, коли війна забрала їхнє дитинство, діти мають право на казку", — зазначив він.

Нєнов додав: "Наші діти змінилися і мріють вже не про іграшкові машинки чи літаки, а про можливість передати машини на фронт чи про новий політ літака «Мрія». Вони подорослішали раніше, ніж мали б, але продовжують мріяти".

"«Мрій сміливо!» — головне кредо цьогорічного відбору"
Герман Нєнов

Герман Нєнов — креативний директор нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023"
Герман Нєнов — креативний директор нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023".

"Дитяче Євробачення 2023"

Фінал нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023" відбудеться в жовтні у форматі онлайн-концерту. Як і минулого року, до вибору долучаться три члени журі. Склад журі фіналу визначать українці шляхом онлайн-голосування.

Музична продюсерка нацвідбору Світлана Тарабарова та експертна рада 24 липня оголосила пʼятірку найсильніших конкурсантів, які виступатимуть у жовтні.

Дитячий пісенний конкурс "Євробачення 2023" пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Минулого року представниця України Злата Дзюнька посіла дев'яте місце на "Дитячому Євробаченні 2022" в Єревані з піснею "Незламна".

Радіо Промінь — офіційний радіопартнер "Дитячого Євробачення".

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення 2023".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок