Чому стався збій у застосунку "Дія" під час фіналу нацвідбору на "Євробачення 2024"

Чому стався збій у застосунку "Дія" під час фіналу нацвідбору на "Євробачення 2024"

Чому стався збій у застосунку "Дія" під час фіналу нацвідбору на "Євробачення 2024"
. Скріншот

Під час трансляції фіналу національного відбору на "Євробачення" 2024 року стався збій у застосунку "Дія" через перенавантаження. Це відбулося у момент, коли відкрилося голосування за пісню, що представлятиме Україну на пісенному конкурсі у Швеції.

"Cкільки охочих проголосувати за свого кандидата-фаворита нацвідбору! «Дії» треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів. Тож, якщо у вас не відкривається «Опитування» — спробуйте проголосувати через декілька хвилин!", —йдеться у повідомленні компанії.

Чому стався збій у застосунку "Дія" під час фіналу нацвідбору "Євробачення" 2024
Скріншот

Пізніше міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров сказав, що порівняно з минулим роком збільшили потужності в 5 разів, а запитів надійшло більше у 20 разів.

"Пройдемо, пофіксимо, вийдемо на наступний рівень. Ситуація вже стабілізується, а за декілька годин усе запрацює на повну, та всі охочі зараз, уночі й завтра протягом дня зможуть проголосувати", — підсумував Федоров.

Як визначають переможців нацвідбору "Євробачення"

Переможця або переможицю фіналу нацвідбору визначать за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Глядацьке онлайн-голосування проходитиме у "Дії".

Для того щоб проголосувати, треба перейти у "Сервіси" — "Опитування" — "Активні опитування".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок