У відеогрі Fortnite зібрали понад $100 млн допомоги для України

У відеогрі Fortnite зібрали понад $100 млн допомоги для України

У відеогрі Fortnite зібрали понад $100 млн допомоги для України
.

Компанія Epic Games (творці відомої онлайн-гри Fortnite) повідомила, що зібрала вже $100 млн на допомогу Україні. Все завдяки новій ініціативі компанії – всі гроші з третьої частини другого сезону Fortnite, отримані до 3 квітня, будуть переведені до благодійних організацій. Про це компанія повідомила на своєму сайті.

Раніше організацій було чотири: Direct Relief, UNISEF, Всесвітня продовольча програма та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Зараз до них додалася п'ята — World Central Kitchen. Вона займається організацією харчування під час стихійного лиха.

Щоб заощадити час, компанія переказує кошти організаціям не тоді, коли отримує гроші від гравців, а як тільки отримує дані про успішну транзакцію.

До ініціативи також приєдналися Microsoft, яка направить у вигляді допомоги всю чистий виторг з продажу контенту Fortnite в Microsoft Store з 20 березня 2022 по 3 квітня 2022 у всіх країнах, де продається гра.

Fortnite доступна безкоштовно на всіх платформах (PC, XBOX, PS, Android), крім iOS.

Творці Fortnite зібрали понад $100 млн допомоги для України
Внутрішньоігровий магазин Fortnite.

Запуск нового сезону Fortnite, ймовірно, є одним із найприбутковіших періодів для компанії, оскільки гравці купують нову "бойову перепустку", щоб отримати ексклюзивних персонажів та інший ігровий контент. Цього сезону під назвою "Опір" відбулися великі зміни: прибрана можливість будувати укріплення, а також додані нові персонажі, серед яких і Доктор Стрендж.

Раніше в компанії Epic Games заявили, що спрямують всі свої доходи від Fortnite з 20 березня 2022 року по 3 квітня 2022 року на гуманітарну допомогу людям, які постраждали від війни в Україні.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас.

На початок