Викрадені на Київщині російськими військовими староста села Мотижин , її чоловік та син — загинули

.

Викрадені на Київщині російськими військовими староста села Мотижин Ольга Сухенко, її чоловік та син Олександр — загинули. Про це повідомила дівчина Олександра Дар'я Беленіцина в Instagram.

“Я не знаю, як про це написати. Саші і батьків більше немає. Мені не вистачить слів і сил, щоб описати те, що відчуваю я і вся моя сім’я. Це злочин. В усіх сенсах. Всі, хто причетний, постане перед судом”, — написала дівчина.

Село Мотижин розташоване на Київщині. 23 березня додому до старости Мотижина Ольги Сухенко, приїхали російські військові. Спершу окупанти провели обшук, забрали автомобіль і поїхали. Як розповів родич родини Владислав, вдруге повернулись за Сухенко та її чоловіком. Пізніше забрали й їхнього сина Олександра.

Родичі після викрадення звернулись до Бучанської районної поліції, там написали заяву. Також, про викрадення повідомили СБУ.

Що відомо

  • 23 березня російські військові викрали у Мотижині на Київщині старосту села та її родину.

Читайте також

Гарантії безпеки для України. Чим завершилися переговори делегацій у Стамбулі

Договір про гарантії безпеки. Питання Криму і Севастополя, а також ОРДЛО прописані окремими пунктами

"Це не просто війна. Усе набагато гірше" — Зеленський дав інтерв'ю російським журналістам

Russia invades Ukraine — live updates from Suspilne

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: story@suspilne.media. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!