Роботи на завершальній стадії. У Вінниці капітально ремонтують Сабарівське шосе

.

У Вінниці капітально ремонтують Сабарівське шосе. Нині роботи на завершальній стадії. Уже влаштували асфальт та бордюри. Про це Суспільному розповів директор профільного департаменту міста Володимир Ніценко.

У проєкті також передбачено влаштування освітлення та облаштування велодоріжок. Протяжність дороги, яку капітально ремонтують, понад півтора кілометра. Роботи проводять за гроші міської територіальної громади, додає Ніценко.

Також у проєкті передбачено озеленення території. Роботи мають завершити до жовтня цього року, каже Ніценко. Втім, додає, робітники впораються швидше. На якість виконання робіт це не вплине. Підрядник гарантує, що ця дорога прослужить щонайменше 10 років.

8 метрів замість 7, вуличне освітлення, новий асфальт, велодоріжки та "кишені" для громадського транспорту. Таким скоро буде відремонтоване Сабарівське шосе. Щодня з 8 ранку тут працює дорожня техніка.

Кожна смуга буде по 4 метри. Уже застелили асфальт, встановили бордюри, розповідає майстер фірми-підрядника Дмитро Романенко.

Щодня на роботу цією дорогою добирається вінничанин Леонід. Говорить, на цій ділянці давно не було ремонту. Те, що зараз роблять, каже, сучасно та зручно.

Читайте також

  • Паркову зону замість багатоповерхівки: вінничани зареєстрували петицію
  • "Я бачив свою смерть на власні очі". Сім років з початку антитерористичної операції
  • Штраф та конфіскація ордену. Суд визнав Влада Сорда винним у незаконному зберіганні нагороди