На Тернопільщині правоохоронці склали 28 адмінпротоколів за порушення карантинних вимог

На Тернопільщині правоохоронці склали 28 адмінпротоколів за порушення карантинних вимог

На Тернопільщині правоохоронці склали 28 адмінпротоколів за порушення карантинних вимог
. Суспільне Тернопіль

Під час вихідних правоохоронці Тернопільщини склали 28 адмінпротоколів за статтею 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей. Про це повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.

За його словами, серед основних порушень – недотримання карантинних вимог власниками магазинів та закладів громадського харчування. Правоохоронці також контролювали, аби громадяни перебували в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті в респіраторах або захисних масках. Виявили 106 осіб, які нехтували засобами індивідуального захисту. На них наклали штраф від 170 до 255 гривень.

За вихідні поліцейські виявили 20 водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння. На них склали адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП. За це правопорушення передбачено позбавлення водійського посвідчення на рік і штраф 10,2 тис. грн.

Нагадаємо, у новорічну ніч правоохоронці Тернопільщини працювали у посиленому режимі, на патрулювання населених пунктів області заступили 247 поліцейських та 33 військовослужбовці НГУ.

Більше сотні працівників поліції патрулювали території гулянь поблизу ялинок в кожному районі області, зокрема, 69 поліцейських забезпечували правопорядок у Тернополі.

50 автомобільних екіпажів у складі працівників патрульної поліції, груп реагування патрульної поліції та поліції охорони забезпечували публічну безпеку на вулицях міста та області у ніч з 31 грудня на 1 січня.

Що відомо

  • Правоохоронці Тернопільщини склали 47 протоколів за порушення карантинних вимог.
На початок