У Запоріжжі чоловік стрибнув з нового мосту

У Запоріжжі чоловік стрибнув з нового мосту

У Запоріжжі чоловік стрибнув з нового мосту
.

25 грудня чоловік стрибнув з балкового мосту, який щойно відкрили у Запоріжжі. Цю інформацію Суспільному підтвердила речниця ГУ НП Національної поліції в Запоріжжі Олена Лебединська.

Зранку чоловік викликав таксі з Бабурки. Під час руху балковим мостом він попросив таксиста зупинитися, ніби то через те, що йому стало зле. А потім стрибнув з мосту.

У Запоріжжі чоловік стрибнув з нового мосту
У Запоріжжі чоловік стрибнув з нового мосту.

Особистість чоловіка наразі встановлюється. Тіло загиблого поки ще не знайшли. Обставини справи розслідуються Дніпровським відділенням поліції.

Читайте також: Новозбудованої частини запорізького мосту немає на картах навігаторів та служб таксі

Що відомо

  • Запорізький міст складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд, в тому числі двох позакласних мостів з окремими спорудами під кожний напрямок руху. Його довжина становить понад 9 км. За ходом будівництва можна спостерігати онлайн.
  • У зв'язку з відкриттям нового мосту, рух мостом Преображенського через річку Старий Дніпро буде змінено. Траспортний потік рухається зі сторони острова Хортиці обома смугами старого мосту в напрямку житлового масиву у Хортицькому районі. А новозбудованою частиною мосту потік автомобілів рухається в зворотному напрямку.

На початок