Меру Рівного пошкодили авто – припускає, що хулігани

Меру Рівного пошкодили авто – припускає, що хулігани

Меру Рівного пошкодили авто – припускає, що хулігани
. Суспільне Рівне

Новообраному міському голові Рівного Олександру Третяку пошкодили автомобіль. Інформацію в короткому коментарі мер підтвердив і Суспільному. Мешкає посадовець у панельній дев'ятиповерхівці на Макарова.

У його легковику розбили скло з боку пасажира.

"Був інцидент, але в ньому я не вбачаю якихось політичних мотивів. Припускаю, що це хулігани. Наскільки мені відомо, то це не єдиний подібний випадок того вечора. Нічого особливо цінного не зникло. Але вкотре переконуюсь, що треба зайнятись питанням безпеки в місті", – каже Олександр Третяк.

У пресслужбі поліції зазначили, що сам мер станом на 17:00 неділі, 6 грудня, із заявою не звертався.

"Однак, під час моніторингу мережі інтернет поліцейські побачили відповідну інформацію, відтак, відомості будуть внесені до Єдиного журналу обліку заяв та повідомлень. Впродовж доби буде прийнято відповідне процесуальне рішення", – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Пресофіцерка додала, що за вихідні у них є схожа реєстрація із вулиці Вербової, але від іншого чоловіка. Вона була ще 5-го грудня зранку.

"Звернувся 42-річний чоловік, що розбили скло автомобіля "Нісан" та викрали відеореєстратор. Наразі поліція встановлює всі обставини", – каже речниця поліції області.

Що відомо

  • 34-річний Олександр Третяк виграв вибори як кандидат від "Європеської солідарності". Його опонента у другому турі, представника партії "Рівне разом" Віктора Шакирзяна, обрали секретарем Рівнеради.
  • Олександр Третяк мешкає у панельному будинку в мікрорайоні Боярка. Сусіди, з якими Суспільне поспілкувалось, характеризують його як ввічливу людину та гарного батька.
  • У п'ятницю, 4 грудня, в Олександра Третяка був перший офіційний робочий день на посаді міського голови. Суспільне зустріло його зранку біля адмінбудівлі та напросилось на екскурсію. Ми вперше побачили, як виглядає кімната відпочинку.
На початок