У Кропивницькому заборонили проводити новорічні свята у школах

У Кропивницькому заборонили проводити новорічні свята у школах

У Кропивницькому заборонили проводити новорічні свята у школах
. УНІАН

Управління освіти Кропивницького заборонило дарувати подарунки учням шкіл та проводити новічні свята, – розповіла Суспільному начальниця управління освіти міськради Кропивницького Лариса Костенко.

Лариса Костенко сказала, що рішення ухвалили через епідеміологічну ситуацію, яка виникла з коронавірусом в Україні та прокоментувала ситуацію, яка сталась у кропивницькій школі №1.

"У засобах масової інформації була інформація про те, що батьківський комітет повів себе нестандартно. У цьому закладі займаються цим питанням, вже виданий наказ про заборону проводити новорічні свята і дарувати новорічні подарунки. У зв’язку з тим, що адміністрація хворіє, управлінські рішення будемо приймати трошки пізніше. Буде створена комісія, візьмуть пояснення з адміністрації про те, яка робота проводилась, як працював класний керівник, що допустили таку переписку і образи збоку батьків. Це може бути догана, або звільнення", – сказала Костенко.

Що відомо

  • 27 листопада мама другокласниці НВК №1 повідомила у спільноті на Facebook "Батьківська рада Кропивницького", що батьківський комітет класу не буде вітати її дитину разом з іншими учнями, через те, що мама не здає гроші у "фонд класу".
  • Після 14 грудня школи перейдуть на дистанційну форму навчання. Тоді учні повторюватимуть вивчене, – сказала Лариса Костенко. Зимові канікули розпочнуться 28 грудня.

На початок