Роботу найбільшої котельні Світловодська на Кіровоградщині відновили

Роботу найбільшої котельні Світловодська на Кіровоградщині відновили

Роботу найбільшої котельні Світловодська на Кіровоградщині відновили
. Світловодськпобут

Роботу котельні №3 в центральній частині міста Світловодськ, яка не працювала 24 листопада, відновили. Про це Суспільному розповів генеральний директор підприємства ”Світловодськпобут” Сергій Московський. Міський голова Андрій Маліцький інформацію підтвердив.

Сергій Московський розповів, що роботу котельні зупиняли на 2 години для проведення регламентних робіт. О 19:30 24 листопада котельню запустили: ”Не було, навіть, 12-годинного простою котельні, щоб батареї в оселях встигли охолонути повністю”.

На 7:00 25 листопада температура теплоносія (води – ред.) на виході з котельні була 46 градусів.

Міський голова Світловодська Андрій Маліцький підтвердив інформацію: ”Доповідав представник ”Світловодськпобута”, що була проблема з насосом, яку вирішили ще вчора, 24 листопада. Дізнавались про температуру в дитсадках і школах, вона підвищується”.

Міський голова додав, що до вечора 25 листопада ухвалять рішення про режим навчання у школах.

Що відомо

24 листопада, на сесії міськради, міський голова сказав, що якщо протягом доби ”Світловодськпобут” не відновить роботу котельні, то він скличе позачергову сесію для того, щоб оголосити в місті надзвичайну ситуацію техногенного характеру. 24 листопада школярі навчались дистанційно.

Читайте також

На початок