В партії ЄС вітають кандидата з перемогою на виборах у Рівному. Підрахунок триває

В партії ЄС вітають кандидата з перемогою на виборах у Рівному. Підрахунок триває

В партії ЄС вітають кандидата з перемогою на виборах у Рівному. Підрахунок триває
. Facebook Петро Порошенко

У "Європейській солідарності" заявляють про перемогу кандидата від цієї політсили на виборах у Рівному. Олександра Третяка із цим майже опівночі привітав і п'ятий президент України Петро Порошенко. Станом на опівночі опрацювання протоколів ще триває.

О 23:25 член ТВК Володимир Кудрін повідомив, що, опрацювавши дані з 44-х дільниць, розрив між кандидатами складає 443 голоси на користь Олександра Третяка. Інформація динамічна і змінюється, "ОПОРА" транслює засідання наживо.

Під час засідання міської ТВК періодично виникають перепалки. Кілька разів ДВК відправляли на перерахунок.

Пізно ввечері неділі у штабі "Європейської солідарності" уже заявили, що паралельний підрахунок з дільниць показує перевагу Олександра Третяка над Віктором Шакирзяном у понад 1300 голосів.

Майже опівночі Олександра Третяка привітав п'ятий президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко.

У штабі кандидата від "Рівне разом" заяви під час підрахунку голосів станом опівночі 23 листопада не робили. Після оприлюднення даних двох екзитполів, які показували незначну перевагу на користь Віктора Шакирзяна, кандидат від "Рівне разом" подякував виборцям за підтримку.

Що відомо

  • Станом на 20.00 проголосувало 54 965 рівнян. Про це повідомив член міської ТВК Володимир Кудрін. Таким чином відсоток явки – 30.12%. Це на 4% менше, ніж у першому турі.
  • Мер Рівного Володимир Хомко, який керував містом останні 12 років, заявив, що робота для нового меру у новій Рівнераді не буде складною. Суспільне підготувало інтерв'ю із попереднім очільником міста.

На початок