У Херсоні знову замінування - тепер найбільшого ТРЦ і школи

У Херсоні знову замінування - тепер найбільшого ТРЦ і школи

У Херсоні знову замінування - тепер найбільшого ТРЦ і школи
. Facebook

У Херсоні п'ятий день поспіль екстренні служби перевіряють замінування об'єктів. 20 листопада зранку на електронну адресу Нацполіціії Херсонської області надійшо повідомлення про замінування ТРЦ "Фабрика" та загальноосвітньої школи № 24.

Про це Суспільному повідомила речниця поліції Херсонської області Тетяна Пшонь.

" Все як і в попередні чотири дні. Повідомлення про замінування надійшло вранці. Щоправда цього разу "мінери" обрали інші об'єкти. Наразі там працюють екстренні служби. Людей евакуюють."

За словами Тетяни Пшонь, лист про замінування школи та ТРЦ надійшов теж із сервера, який знаходиться за кордоном, але вже з іншої адреси.

На місце події одразу виїхали працівники вибухотехнічної служби обласного главку поліції, слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції та усі екстрені служби.

Усі приміщення та прилеглі території торговельно-розважального центру та навчального закладу перевіряють вибухотехніки обласного главку поліції на наявність вибухонебезпечних предметів або інших пристроїв.

Нагадаємо, минулі 4 дні з 16 по 19 листопада в Херсоні "мінували" гімназію №6.

Що відомо

  • Повідомлення про перше замінування Херсонської гімназії № 6 надійшло на електронну адресу Нацполіції Херсонської області 16 листопада і воно не підтвердилось.
  • Вдруге "мінували" гімназію 17 листопада. Теж на електронну адресу поліції надійшов лист. Інформація і цього разу не підтвердилась.
  • Про третє замінування написали 18 листопада. Зловмисник повідомляв, що вибух має статися о 12:00. Та інформація не підтвердилась
  • Повідомлення про четверте замінування гімназії №6 до поліцї надійшло 19 листопада. Цього разу у повідомленні йшлося про те, що жарти закінчились, вибух неминучий. Та і цього разу інформація про замінування не підтвердилась.

На початок