Четверте замінування Херсонської гімназії: до поліції знову надійшло повідомлення

Четверте замінування Херсонської гімназії: до поліції знову надійшло повідомлення

Четверте замінування Херсонської гімназії: до поліції знову надійшло повідомлення
. Херсонці

Четвертий день поспіль на електронну адресу поліції Херсонської області надходить інформація про замінування гімназії №6. Цього разу у повідомленні йдеть про те, що жарти закінчились, вибух неминучий.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції у Херсонській області Тетяна Пшонь.

На місце події одразу виїхали працівники вибухотехнічної служби обласного главку поліції, слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції та усі екстрені служби.

Усі приміщення та прилеглі території навчального закладу перевірили вибухотехніки обласного главку поліції, небезпечних предметів або інших пристроїв не виявлено.

Поліція розшукує зловмисника.

"Встановити особу зловмисника важко, оскільки сервер, з якого приходить повідомлення на електронну пошту поліції, за кордоном. Це дуже ускладнює нам завдання", - говорить Тетяна Пшонь

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч.1 ст.259 карається позбавленням волі на строк від двох до шести роківКримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності".

Що відомо

  • Повідомлення про перше замінування Херсонської гімназії № 6 надійшло на електронну адресу Нацполіції Херсонської області 16 листопада і воно не підтвердилось.
  • Вдруге "мінували" гімназію 17 листопада. Теж на електронну адресу поліції надійшов лист. Інформація і цього разу не підтвердилась.
  • Про третє замінування написали 18 листопада. Зловмисник повідомляв, що вибух має статися о 12:00. Та інформація не підтвердилась

На початок