За списком "Європейської солідарності" до Харківської облради пройшов журналіст

За списком "Європейської солідарності" до Харківської облради пройшов журналіст

За списком "Європейської солідарності" до Харківської облради пройшов журналіст
. Суспільне Харків

Троє обранців відмовились від мандатів депутатів новообраної Харківської обласної ради. Обласна виборча комісія визнала обраними наступних за списками партій. Серед них — автор "Дзеркала тижня".

Три постанови Харківської обласної територіальної виборчої комісії про відмову від мандата опубліковані на сайті Харківської облради.

Так, від роботи в облраді на користь міськради відмовився обранець від "Європейської солідарності" Ігор Ісаєнко. Замість нього комісія визнала обраним депутатом облради 35-річного харків'янина Сергія Жукова, який працює журналістом в товаристві з обмеженою відповідальністю "ЗН УА" ("Дзеркало тижня").

Замість першого заступника голови Харківської облради VII скликання Віктора Коваленка ("Блок Світличної "Разом!"), якого обрали головою Золочівської селищної громади у Богодухівському районі, до облради проходить 52-річний Микола Пивовар, директор приватного підприємства "Андріївка".

Від депутатського мандату відмовився і Геннадій Король, переобраний головою Близнюківської селищної ради ("Блок Світличної "Разом!"). Його місце в облраді займе 51-річний директор товариства з обмеженою відповідальністю "Терра" Ігор Ясинський.

Станом на 13 листопада Харківська обласна виборча комісія зареєструвала 33 депутатів Харківської обласної ради.

Що відомо

  • До Харківської обласної ради за результатами виборів 25 жовтня 2020 року пройшли представники п'яти партій: подробиці.
На початок