Пустовий провів найкращий матч за "Барселону". Особистий рекорд за очками та часом на паркеті

Пустовий провів найкращий матч за "Барселону". Особистий рекорд за очками та часом на паркеті

Пустовий провів найкращий матч за "Барселону". Особистий рекорд за очками та часом на паркеті
. facebook.com/FCBbasket

Центровий встановив кілька особистих рекордів.

Український центровий Артем Пустовий видав найкращий матч за час своїх виступів у складі іспанської "Барселони", якщо говорити про кількість очок та проведений час на паркеті.

У грі чемпіонату Іспанії проти "Естудіантеса" Артем, який виходив на майданчик з лавки, набрав 18 очок (6/8 двоочкових, 6/11 штрафних) за 22:39 хвилин на майданчику. В активі українця також 5 підборів та 2 ассисти. Загалом "Барселона" перемогла з рахунком 92:78 - Пустовий став найрезультативніших гравцем команди.

Артем Пустовий проводить третій сезон у іспанській "Барселоні". Це уперше за час гри за клуб українець зіграв більше 20 хвилин в одному матчі.

Як Пустовий набирав очки: усі точні кидки

Які особисті рекорди встановив Пустовий за "Барселону"

  • Найбільша кількість очок - 18. Попередній найкращий результат - 15 очок (одного разу у сезоні 2018/19, а також у попередньому матчі цього сезону).
  • Найбільше хвилин на паркеті - 22:39. Ніколи не грав більше 20 хвилин у одному матчі за "Барселону".

За весь сезон 2019/20 Артем набрав 35 очок та провів на паркеті 62:47 секунд - за перші 10 турів сезону 2020/21 в українця уже 44 очки та 61:42 хвилини ігрового часу.

Загалом це третя найрезультативніша гра Пустового в іспанському періоді кар'єрі (уже шостий сезон). Його рекорд - 19 очок (набирав двічі за "Обрадойро" у сезоні 2017/18).

Що сказав Пустовий після гри

"Ми провели важливу гру. Хочу подякувати хлопцям за те, що віддавали передачі - мені це було потрібно. Я хотів допомогти команді та тренеру. Хочу передати привіт дружині МініДружина Артема Пустового - волейболістка Міна Пустова (Томич). та нашій малечі, люблю вас. А також привіт моїй дівчині - я жартую, жартую".

Читайте також: Без гравців НБА, але з Тимофеєнком. Україна оголосила розширену заявку на відбір на Євробаскет

Що відомо

  • "Барселона" після 10 турів чемпіонату Іспанії йде на третьому місці у таблиці - 7 перемог, 2 поразки. Лідер - "Реал" (10 перемог, 0 поразок), друге - "Тенеріфе" (7 перемог, 1 поразка).
На початок