Вбиту на Кіровоградщині дівчину поховають 4 листопада

Вбиту на Кіровоградщині дівчину поховають 4 листопада

Вбиту на Кіровоградщині дівчину поховають 4 листопада
. Суспільне: Кропивницький

У Малій Висці Кіровоградської області біля дитячого майданчика знайшли вбитою 22-річну дівчину. Вона зникла в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вбивцю шукають – розповів начальник Маловисківського райвідділу поліції Іван Мосіюк. Брат дівчини сказав Суспільному, що поховають сестру завтра, 4 листопада.

Тіло 22-річної дівчини з ознаками насильницької смерті знайшли біля дитячого майданчика, під плитами покинутого туалету, розповіла місцева жителька Вікторія Грищенко. “Пока не знайшли хто вбив. Все місто налякане. Всі переживають дуже сильно”.

Говорить: у камери спостереження, попав чоловік який за нею йшов. Показує відео з відеокамер спостереження. На ньому видно, як дівчина повертається додому о першій ночі. "Ось дівчина йде. І ось чоловік, він зараз постоє, подивиться по сторонах і піде за нею".

Дорогою, якою тої ночі йшла дівчина додому – поліцейські опитують місцевих. Чоловіка, який може бути причетний до вбивства дівчини, розшукують, каже Іван Мосіюк. “Прикмети чоловіка: на вид 20-25 років. Зріст 175- 180 cантиметрів. Був одягнений у шапку, балонову куртку синього кольору, комуфляжні брюки, кросівки чорного кольору з білою підошвою”.

Говорить, проводиться розслідування за статтею “Умисне вбивство”. За скоєне, загрожує від 10 років до по життєвого позбавлення волі.

Що відомо: Поліція розшукує вбивцю 22-річної дівчини з Малої Виски.

На початок