Хто перемагає на виборах міських голів Краснограда та Ізюма: попередні дані ТВК

Хто перемагає на виборах міських голів Краснограда та Ізюма: попередні дані ТВК

Хто перемагає на виборах міських голів Краснограда та Ізюма: попередні дані ТВК
. Суспільне Харків

Красноградська та Ізюмська міські виборчі комісії обробили усі протоколи за результатами виборів міських голів. Їх продовжують вносити у систему ЦВК.

Про це Суспільному 27 жовтня розповіли голова Ізюмської міської територіальної виборчої комісії Майя Шестірко та заступниця голови Красноградської міської ТВК Ірина Дьолог. Кількість голосів і відсотків у комісіях не наводять.

За попередніми результатами обробки усіх 29 протоколів, в Краснограді лідирує сільська голова Піщанської сільради Світлана Кривенко — кандидатка на посаду міського голови від "Блоку Кернеса".

  1. Світлана Кривенко, "Блок Кернеса — Успішний Харків!";
  2. Олександр Гончаренко, "Опозиційна платформа — За життя";
  3. Олександр Кайдаш, "Слуга народу".

Ізюмська міська виборча комісія обробила усі 30 протоколів із виборів міського голови, розповіла голова Ізюмської комісії Майя Шестірко. Перемагає кандидат від "Слуги народу" Валерій Марченко, який і зараз очолює місто.

  1. Валерій Марченко, "Слуга народу";
  2. Анатолій Фомічевський, ОПЗЖ;
  3. Василь Лесик, самовисуванець.

Всі 34 протоколи з виборів міського голови перевірили у Куп'янській міській виборчій комісії, розповіла голова комісії Галина Шуліка. Підсумків ще не підбивали.

На 17.00 Лозівська міська виборча комісія обробила 59 із 66 протоколів із виборів міського голови. Результатів також не підбивали, сказав голова комісії Віталій Дарчич.

Що відомо

  • Місцеві вибори в Україні відбулись 25 жовтня. Харківська міська виборча комісія почала приймати протоколи та бюлетені після опівночі 26 жовтня. Спочатку до міської комісії везуть протоколи й бюлетені з виборів депутатів до Харківської районної та Харківської обласної рад, протоколи й бюлетені з виборів міського голови та депутатів Харківської міськради збирають в районних ТВК, потім направлять до міської комісії.
На початок