Усі виборчі дільниці на Волині зачинилися вчасно - поліція

Усі виборчі дільниці на Волині зачинилися вчасно - поліція

Усі виборчі дільниці на Волині зачинилися вчасно - поліція
. Суспільне Волинь

Усі дільничні виборчі комісії на Волині припинили свою роботу о 20.00 годині, як це й передбачено законодавством, - повідомляє Нацполіція Волині.

Правоохоронці кажуть за день отримали 46 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства, 35 з них не підтвердилися. Найбільше повідомлень отримали з Луцька, Нововолинська та Ковеля.

Складено один адмінпротокол за проведення агітації на дільниці, йдеться про Камінь-Каширський район. Також зафіксували факт голосування виборцем у Ківерцівському районі на дільниці більше, ніж один раз. Решту звернень від волинян про порушення виборчого законодавства ще перевіряють.

Читайте також: "Зіпсовані бюлетені та незаконна агітація: які порушення зафіксували на Волині"

До охорони виборчої документації, забезпечення публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення виборчого законодавства під час виборчого процесу загалом залучені близько 1900 поліцейських. 

Нагадаємо, 25 жовтня о 8:00 на Волині відкрилася 1191 дільниця у 912 населених пунктах. Українці обирали місцеву владу: голосували за депутатів сільських, селищних, міських, обласних, районних у містах рад, а також за сільських, селищних і міських голів.

На початок