Волинську обласну раду очолив колишній заступник міського голови Луцька

Волинську обласну раду очолив колишній заступник міського голови Луцька

Волинську обласну раду очолив колишній заступник міського голови Луцька
. Суспільне Волинь

Головою Волинської обласної ради восьмого скликання депутати обрали Григорія Недопада, який до 24 листопада обіймав посаду заступника Луцького міського голови.

Григорій Недопад був єдиною кандидатурою на посаду очільника облради. Нового голову обрали шляхом голосування. Під час засідання депутати створили лічильну комісію з 7 обранців. На обрання голови виділили годину сесійного часу.

Волинську обласну раду очолив колишній заступник міського голови Луцька
Суспільне Волинь

"За" кандидатуру Григорія Недопада на посаду голови обласної ради проголосували 60 депутатів. Всього на першу сесію з'явився 61 обранець з 64-х.

Читайте також: "Затвердили порядок денний першої сесії Волинської обласної ради восьмого скликання"

Нагадаємо, з квітня 2017 Григорій Недопад був заступником Луцького міського голови. Заяву на звільнення за власним бажанням посадовець написав 23 листопада. Напередодні 24 листопада рішенням сесії Луцькради його було звільнено.

На місцевих виборах Григорій Недопад пройшов до складу обласної ради за списком партії "За майбутнє". За нього проголосували 3317 волинян. Крім Недопада, від партії у раду увійшов ще 21 депутат.

Що відомо

  • Григорій Недопад народився 23 липня 1981 року в місті Рожище Волинської області. Нині проживає у Луцьку. Одружений, має сина та доньку. У 2004 році закінчив ВДУ імені Лесі Українки за спеціальністю "Географія"; у 2006 р. – Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю "Менеджмент організацій".
  • Трудову діяльність розпочав 2001-го працював сироробом у ВАТ "Рожищенський сирзавод". Потім був старшим комірником, інженер-механіком і заступником директора приватного підприємства. До призначення на посаду заступника Луцького міського голови був головою Ківерцівської районної ради.
  • У майновій декларації за 2019 рік Григорій Недопад зареєстрував половину власності двох земельних ділянок в Рожищенському районі (1168 кв.м та 2354 кв.м). Половину власності житлового будинку (84,7 кв.м), і два гаражі. Разом із родиною у безплатному користуванні має квартиру у Прилуцькому (235,3 кв.м), а на дружину зареєстрована квартира в Луцьку (116,9 кв.м). Також Недопад задекларував авто Volkswagen Golf, придбане у 2014 році. Доходи посадовця: зарплата (533 тис. 584 грн) та дохід від відчуження майна, яким володіла дружина (1 млн 186 тис. 310 грн). Грошові активи за 2019 рік: 4865 гривень у банках, 30 тисяч доларів готівкою та 15 тисяч євро на двох з дружиною.
На початок