В перші дні квітня на Сумщині очікується притаманна для травня погода

В перші дні квітня на Сумщині очікується притаманна для травня погода

У перші дні квітня в Сумській області синоптики прогнозують теплу і суху погоду. Температура повітря підніматиметься до +24°. Погоду визначатиме західна периферія антициклону.

Про це повідомили в Сумському обласному гідрометцентрі.

Температура повітря в перші дні квітня більш характерна для травня місяця. Внаслідок надходження повітря з південних широт, очікується переважно суха та аномально тепла погода.

На 31 березня синоптики прогнозували мінливу хмарність та відсутність опадів. Вітер 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5°..+10°, вдень +17°..+22°. У Сумах вночі +7°..+9°, вдень +19°..+21°.

1 квітня в області буде мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі +7°..+12°, вдень +18°..+23°.

2 квітня синоптики прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі +8°..+13°, вдень +19°..+24°. Також вдень 2 квітня по Сумській області та м. Суми очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с, це I рівень небезпечності — жовтий.

У гідрометцентрі додали, що аномально тепла погода на Сумщині збережеться до середини тижня. Далі очікуються короткочасні дощі, подекуди з грозами, температура повітря знизиться до звичних у квітні показників.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок