У Луцьку п'яний водій спричинив аварію і намагався втекти

У Луцьку п'яний водій спричинив аварію і намагався втекти

У Луцьку п'яний водій спричинив аварію і намагався втекти
. УПП

У Луцьку працівники патрульної поліції спіймали 47-річного водія, який сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння та наїхав на перешкоду. Про це інформує УПП Волині.

Після скоєння ДТП нетверезий керманич намагався втекти, його затримали перехожі.

Ввечері 12 жовтня патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян про те, що на вулиці Січовій водій автомобіля Mitsubishi Outlander рухається на тротуарі та пошкодив свій автомобіль.

Читайте також: "Видавав себе за пішохода: у Луцьку переслідували п’яного водія"

Очевидці події повідомили, що винуватець дорожньо-транспортної пригоди намагався покинути місце події, однак його затримали очевидці до приїзду поліцейських.

У крові водія виявили 1,9 проміле алкоголю – це сп'яніння середнього ступеня, кажуть патрульні. На чоловіка склали адміністративний протокол та відсторонили від керування.

Що відомо

  • Проєкт про посилення відповідальності за п'яне водіння зареєстрували у верховній раді наприкінці минулого року.
  • З 1 липня в Україні набув чинності закон, яким мав посилити покарання за водіння у нетверезому стані. Наступного дня президент Зеленський скасував кримінальну відповідальність за нетверезе водіння та повернув до ВР підписаний закон.
  • 13 липня ВР підтримала за основу законопроєкт про посилення адмінвідповідальності за нетверезе водіння. На розгляд документ потрапив після ДТП на Столичному шосе поблизу Києва, в якому загинули четверо людей.
На початок