На Тернопільщині люди вийшли до міськради через смерть чоловіка після ТЦК

На Тернопільщині люди вийшли до міськради через смерть чоловіка після ТЦК

Біля Бучацької міської ради зібралися близько 100 людей через смерть 49-річного Ігоря Мейхера. Про це Суспільному розповів голова міськради Віталій Фреяк.

Як повідомили в поліції області, Ігор Мейхер перебував у Бучацькому територіальному центрі комплектування, звідти його сьогодні привезли без свідомості до місцевої лікарні.

Жителі Бучача хотіли поспілкуватися з представниками центру комплектування і місцевою владою, розповів Віталій Фреяк. За його словами, люди вимагали з’ясувати, чому так сталося.

"Це стосується Трибухівецької громади, не Бучацької. Ми зацікавлені в тому, щоб поліція розібралася і якщо люди винні, мають понести відповідальність".

бучацька міська рада
Люди зібралися біля Бучацької міської ради. Фото: ГО "Бучацькі справи"

Ігор Мейхер жив у селі Медведівці, про це повідомила староста села Галина Бабій. Вона каже, чоловік проживав сам. Його родичі за кордоном. Чи були у нього скарги на здоров’я, жінка не знає.

Начальник Нацполіції області Сергій Зюбаненко у соцмережі повідомив, що тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Кореспонденти Суспільного зателефонували до начальника Бучацького центру комплектування Владислава Резніка. Він повідомив, що не має часу спілкуватися.

На початок