"Лікарі налаштовані оптимістично": в якому стані поранені внаслідок вибуху на Одещині представники УДА

"Лікарі налаштовані оптимістично": в якому стані поранені внаслідок вибуху на Одещині представники УДА

Наталя та Альберт Кручиніни
Поранені внаслідок вибуху на Одещині представники УДА. Фото: facebook/Українська добровольча армія

Представники Української добровольчої армії Наталя та Альберт Кручиніни, які 19 лютого травмувалися внаслідок вибуху авто, продовжують перебувати у лікарні. Їхній стан покращився.

Про це 27 лютого Суспільному повідомив речник Української добровольчої армії "Південь", голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук.

За його словами, стан Наталі покращився, однак у неї травмована барабанна перетинка на правому вусі та є проблеми зі слухом. Ліве вухо жінки поступово відновлюється.

"Стан Альберта стабілізовано по тиску, проте він продовжує перебувати у комі. Лікарі налаштовані оптимістично. Зараз все залежить від імунітету нашого побратима та Бога, тому ми всі молимося", — зазначив Братчук.

Він додав, що травмовані перебувають в одному з медичних закладів Києва під охороною Української добровольчої армії та правоохоронців. Також УДА охороняє їхніх дітей, які нещодавно провідували Наталю:

"Наразі триває слідство. Уся інформація, що надходить оброблюється, перевіряється та слідчі працюють".

19 лютого у селі Гвардійське Одеської області вибухнув автомобіль. Унаслідок вибуху травмувались Наталя та Альберт Кручиніни. Їх шпиталізували до лікарні у важкому стані з численними травмами.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок