Спортсменка з Житомирщини стала чемпіонкою України з боксу

Спортсменка з Житомирщини стала чемпіонкою України з боксу

Спортсменка з Житомирщини стала чемпіонкою України з боксу
.

17-річна Анна Сезько з Коростишева завоювала золоту медаль у ваговій категорії до 69 кілограмів на Чемпіонаті України з боксу.

За словами директора Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Максима Обшти, з 28 вересня по 4 жовтня у Харкові проходив Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат. У змаганнях взяли участь понад 250 учасниць з різних областей України.

Чемпіонкою у ваговій категорії до 69 кілограмів стала 17- річна вихованка Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Анна Сезько. У цієї спортсменки це вже не перший чемпіонський титул. Анна Сезько свою першу золоту медаль виборола у 8 років на Чемпіонаті світу з кікбоксингу за версією WPKA. У 16 років вихованка заслуженого тренера України з кікбоксингу Сергія Степанчука стала 6-кратною чемпіонкою світу з боксу, чемпіонкою Європи та багатократною чемпіонкою України і Житомирської області. З 2020 року спортсменку тренує Віталій Мельник.

Анна Сезько проживає у Коростишеві та навчається на першому курсі Житомирського державного університету імені Івана Франка.

На початок