У Рівному невідомі в балаклавах побили суддю. Відомо, на кого напали

У Рівному невідомі в балаклавах побили суддю. Відомо, на кого напали

Оновлюється
У Рівному невідомі в балаклавах побили суддю. Відомо, на кого напали
.

У Рівному напали на суддю. Чоловіка побили невідомі біля будинку у вечір вівторка, 6-го жовтня, – повідомили у прокуратурі області. Правоохоронці почали розслідування. Про якого суддю йдеться – офіційно не повідомляють, відомо лише, що це суддя Рівненського міського суду.

Напад відбувся ввечері вівторка біля його дому, – повідомили у прокуратурі. Двоє людей у масках використали газовий балончик, а потому побили. Чоловік отримав забої та садна. Після меддопомоги його відпустили додому.

На місці інциденту правоохоронці вилучили балон "Кобра-1Н".

Слідство розглядає версії як побутового, так і професійного конфлікту, – уточнює речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська.

Стався напад о 22:25. У поліції повідомили, що суддя зайшов до гаража, де і відбувся напад. На його крик прибігли перехожі, а нападники втекли.

За фактом нападу на суддю правоохоронці відкрили провадження. Такий злочин в Україні карається до шести років тюрми. У поліції створили спеціальну групу із числа слідчих, які займатимуться розслідуванням цього нападу, – уточнили в прокуратурі.

Від достовірного джерела у правоохоронних органах Суспільному стало відомо, що напали на суддю Олександра Тимощука. Це сталось на вулиці Кавказькій.

У Рівному невідомі в балаклавах побили суддю
фото: Слідство.ІНФО

Олександр Тимощук відповів на дзвінок журналістів Суспільного, однак зазначив, що не може розмовляти і поклав слухавку. Пізніше сказав. що почувається зле і не може коментувати цей інцидент.

В управлінні судової охорони Суспільному повідомили, що після цього інциденту суддя відмовився від надання охорони.

Інформація уточнюється і доповнюється...

Читайте також

  • У лютому 2019-го року у Рівному обстріляли будинок судді міського суду Петра Денисюка. Підозрюваного згодом затримали.
  • У Рівному сформували підрозділ судових тілоохоронців. Їх застосовуватимуть у випадку, коли суддям загрожуватиме небезпека.
На початок